Szabályok

Részvételi szabályok

A jelentkezéseddel elfogadod a verseny szabályzatát!
 1. A verseny nyelve magyar, de a kiadott esetleges segédanyagok között lehetnek angol nyelvűek, ami a mobil platformok dokumentációjának természetéből is adódik.
 2. A verseny során kiadott versenyfeladatokat a zsűri pontozza és az elnyert pontok rangsora szerint kerül kihirdetésre az eredmény.
 3. A pontozás során a szerzett pontok száma nyilvános, azonban a pontok mennyiségével kapcsolatban fellebbezésnek helye nincs. A szervezők fenntartják a jogot a pontozási rendszer meghatározására és annak az eredményhirdetés előtti tetszőleges módosítására.
 4. A versenyen az vehet részt, aki előzetesen jelentkezik.
 5. A versenyen a részvétel ingyenes.
 6. A verseny idején a szervezők biztosítják a résztvevők étkeztetését.
 7. A versenyen legfeljebb 15 csapatot (30 versenyzőt) tudunk fogadni. A versenyre túljelentkezés esetén elődöntőt tartunk.
 8. Az elődöntő feladatára beadott megoldásokat a szervezők pontozzák és az elnyert pontok rangsora szerinti első helyeken levő csapatok jutnak tovább a döntőre. A pontozás során a szerzett pontok száma nyilvános, azonban a pontok mennyiségével kapcsolatban fellebbezésnek helye nincs. A szervezők fenntartják a jogot a pontozási rendszer meghatározására és annak az eredményhirdetés előtti tetszőleges módosítására.
 9. Amennyiben valamely meghívott csapat jelzi távolmaradását, úgy a pontozási rangsor szerinti soron következő csapatot hívjuk meg.
 10. A szervezők fenntartják a jogot, hogy további kategóriákban, illetve meghívás alapján további csapatoknak biztosítsák a versenyen való részvételt.
 11. A beadott megoldások tartalmát a szervezők megismerhetik. A szervezők a megoldásokat oktatási és demonstrálási céllal nyilvánosan bemutathatják, könyvben felhasználhatják.
 12. A feladatok szabadon továbbfejleszthetőek, felhasználhatóak a verseny nevének és honlapjának megemlítése mellett.
 13. A kiadott feladatokhoz tartozó beadási határidőket, feltételeket a feladatok kiírása tartalmazza, azokat szigorúan vesszük. A határidőn túli megoldást nem áll módunkban értékelni.
 14. A verseny júliusban, a nyári szünet idején kerül megrendezésre. Kérjük, hogy a fenti időpontban mindenki legyen készen arra, hogy eljöjjön.
 15. A versenyen részt vevő csapatok számára a versenyen asztalt, internet hozzáférést, valamint egy darab dugaljat biztosítunk a 230 V / 50 Hz elektromos hálózathoz. (Maximum 4A). Emellett - amennyiben szükséges - a megoldások bemutatásához referencia eszközöket bocsátunk rendelkezésre. Minden további fejlesztőeszköz, számítógép/laptop biztosítása a versenyzők feladata. A behozni kívánt eszközökről előzetesen listát kérünk leadni.
 16. A versenyről kép és hangfelvétel készül, melyet a szervezők és a kurzus szervezésében közreműködő szervezetek szabadon felhasználhatnak saját honlapjukon a kurzussal kapcsolatos hivatkozásként, jövőbeli promótálásban. A felvételek kezelése során a GDPR irányelvei szerint járunk el, ellenszolgáltatásra a szervezők nem kötelezhetőek.
 17. A versenyen való részvétel előtt valamennyi jelentkező (illetve szülő/gondviselő) írásban nyilatkozik, hogy a fenti feltételeket elfogadja. Továbbá nyilatkozatot tesz arról, hogy a laborszabályzatot, valamint a szakmai partner(ek) szabályzatait betartja.

Adatkezelési irányelvek

A PontVelünk program és a BeeSmarter adatkezelési szabályzatát itt találod meg.