Gyakran ismételt kérdések

Mikor lesz a következő BeeSmarter?

A hatodik BeeSmarter 2019. július 8. és 9. között lesz. Az online forduló előzetesen, 2019. április 8. és 21. között lesz.

Mi alapján derül ki, hogy ki jöhet a versenyre?

A rangsorolást kizárólag a beugró feladat alaján állapítjuk meg, eredményhirdetése 2019. április 30-ig várható. Aki nem ad be megoldást a feladatra, nem tudjuk a rangsorba illeszteni.A versenyre maximum 30 főt, azaz 15 csapatot tudunk fogadni. Ha valaki előre jelzi, hogy mégsem tud jönni a versenyre, akkor a rangsorban következőt hívjuk meg a helyére.

A táborban való részvétel mekkora költséggel jár?

A tábor ingyenes! A résztvevőknek a táborba való elutazás és a hazautazás költségéről kell gondoskodniuk.

Hogy van a CodeCamp és a BeeSmarter kapcsolata?

A CodeCamp második szakaszába meghívottak automatikusan neveznek a BeeSmarter versenyre. A CodeCamp az oktatás mellett egyben felkészítés a versenyre is. Emellett természetesen jelentkezhetsz csapatoddal a BeeSmarter versenyre a táborban való részvétel nélkül is.

Mi ez a PontVelünk? Mit jelent a BeeSmarterre nézve?

A 2018-as évtől a BeeSmarter középiskolás szekciója a PontVelünk Program részeként kerül megrendezésre, valamint a korábbiaktól eltérően nagyobb hangsúlyt kap. A BeeSmarter további kategóriái nem szűnnek meg, azonban a módosult koncepcióhoz igazodnak. Emellett egy közös weboldal került kialakításra, ahol a többi, kapcsolódó rendezvényünkről találhatsz információt. Az adatvédelmi nyilatkozat és a programszabályzat a teljes rendezvénysorozat esetén azonos. A BeeSmarter szervezői nagyrészt a PontVelünk Program szervezői is.

A 2019-es verseny a PontVelünk program keretében kerül megrendezésre. A Program megvalósításának fő támogatója az Európai Unió, illetve az Európai Szociális Alap (EFOP-3.4.4-16-2017-00014).

Hogyan gyűjthetem a PontVelünk pontokat ezzel a rendezvénnyel?

Az első fordulón való részvételért 5, a második fordulóért pedig 10 PontVelünk pontot kaphatsz. A helyszíni versenyen való részvételért a helyezettek kaphatnak pontot a következők szerint: I. hely 4 pont, II. hely 3 pont, III. hely 2 pont. Ezzel a versennyel tehát maximum 19 PontVelünk pontot szerezhetsz, amit a webshopunkban válthatsz be.